Bolu Ziraat Odası > Haberler > Makine ve ekipman parkuru projesi Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarfından hibe almaya hak kazandı

Hibe Sözleşmesi imzalandı.
Bolu Ziraat Odamızın hazırladığı ve başvurusunu yaptığı Makine Ekipman Parkı Projesi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilerek hibe almaya hak kazandı.
19 Ağustos 2022 Cuma günü Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ile Bolu Ziraat Odası adına Yönetim Kurulu Üyemiz Çetin ÖZKOPARAN tarafından hibe sözleşmesi imzalandı. Proje ile çiftçilerimizin tarımsal üretimde ihtiyaç duyduğu makine ekipmanların fizibilite etüdü hazırlanacaktır. Projemizin öncelikle çiftçilerimize, Bolu tarımına ve nihayetinde ülke tarımına hayırlı olmasını dilerim.
Bolu Ziraat Odası Başkanı
HAKKI FİDAN