Bolu Ziraat Odası

ZOBİS
Bolu Ziraat Odası > Haberler > 2023 Üretim Yılı Organik Tarım Destekleme Ödemesi Desteği Askı Listeleri Yayınlandı

2023 Üretim Yılı Organik Tarım Destekleme Ödemesi Desteği Askı Listeleri Yayınlandı. 26 Kasım 2023 tarih ve 32381 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren, Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ (Tebliğ No:2023/46) kapsamında, Merkez ve Mudurnu ilçelerimizde 2023 üretim yılında Çiftçi Kayıt Sistemi ve Organik Tarım Bilgi Sistemi'ne kayıtlı arazilerinde, organik üretim yapan çiftçilere yapılacak 2023 Yılı Organik Tarım Destekleme Ödemesi Desteğine ait askı icmalleri aşağıda yayımlanmış olup, itirazı olan çiftçilerimizin 29.03.2024 tarihi mesai bitimine kadar İl Müdürlüğümüz ÇKS birimine müracaat etmeleri önemle rica olunur.NOT: ASKI SÜRESİ 22.03.2024, İTİRAZ SÜRESİ 29.03.2024 GÜNÜ SAAT 17:30 da SONAERECEKTİR.
Ayrıntılı bilgi, teknik destek, dilek, şikayet, talep ve görüşleriniz için Tarım İl /İlçe Müdürlüğü ile irtibata geçebilirsiniz.