Bolu Ziraat Odası

ZOBİS
Bolu Ziraat Odası > Haberler > 2023 Üretim Yılı Katı Organik-Organomineral Gübre Desteği Askı Listeleri Yayınlandı.

2023 Üretim Yılı Katı Organik-Organomineral Gübre Desteği Askı Listeleri Yayınlandı. 26 Kasım 2023 tarih ve 32381 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren, Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ (Tebliğ No:2023/46) kapsamında, 2023 üretim yılında Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı arazilerinde Katı organik-organomineral ürünler, katı organik toprak düzenleyici ürünler ile kaplama gübre ve fermantasyon sonucu elde edilen organik gübre
kullanarak üretim yapan çiftçilere yapılacak 2023 Yılı Katı Organik-Organomineral Gübre Desteğine ait askı icmalleri aşağıda yayımlanmış olup, itirazı olan çiftçilerimizin 16.02.2024 tarihi mesai bitimine kadar İl Müdürlüğümüz ÇKS birimine müracaat etmeleri önemle rica olunur.
NOT: ASKI SÜRESİ 10.02.2024, İTİRAZ SÜRESİ 16.02.2024 GÜNÜ SAAT 17 :30 da SONA ERECEKTİR.
Ayrıntılı bilgi, teknik destek, dilek, şikayet, talep ve görüşleriniz için Tarım İl /İlçe Müdürlüğü ile irtibata
geçebilirsiniz.