Bolu Ziraat Odası > Haberler > Türkiye Ziraat Odalar Başkanı Şemsi Bayraktarı Bolu ve İlçe Oda Başkanları olarak ziyarette bulunmuşlardır.

Konya, Bolu ve Düzce Ziraat Odalarından Bayraktar’a ziyaret
Ankara – 11.03.2023– Yeni seçilen Konya, Bolu ve Düzce Ziraat Odaları Başkanları, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı makamında ziyaret etti.
Ziraat Odası Başkanları, bölgelerindeki tarımsal üretimle ilgili sorunları Genel Başkan Bayraktar’a ilettiler.
Kabulde, TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Oda Başkanlarına başarılar dileyerek yeni dönemin hayırlı olmasını temenni etti. Ziyarette TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hepokur hazır bulundu.